Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров смята, че равенството е най-точният резултат от двубоя с Истанбул Башакшехир. Двата тима не успяха да си отбележат попадения на стадион "Фатих Терим". 

"На фона на игровото поведение на двата състава и на чистите положения пред двете врати хиксът е заслужен. Жоао Пауло излезе на чисто положение в началото на второто полувреме, но го пропуснахме. След изиграването на мача съм с по-смесени чувства, защото реално имахме най-чистото положение в мача", сподели Димитров.  

"Имахме доста опасни удари между 12-та и 25-та минути, което показа, че бяхме в мача. Заслужен резултат, но за съжаление нямах смени, за да подменя хората, които се поумориха", заяви Херо и сподели какво е липсвало на тима му за успеха. 

"Имахме чисти положения, които трябваше да ги реализираме, не знам дали е шанс или неумение. Убеден съм, че атаката ни щеше да е по-силна, ако Марселиньо играеше, но това се получи", заяви още Димитров и коментира следващия мач с Хофенхайм, който ще е в Разград в края на месеца. 

"Хофенхайм е силен отбор, което се отнасяше и за Башакшехир. Видя се, че са амбициозни, след като биха Байерн. Ще се постараем да спечелим, защото германците са изключително качествен отбор", заяви треньорът на Лудогорец и коментира Брага.

"Брага е изключително сериозен отбор, изключително коварна група, всеки може да спечели срещу всеки. Мисля, че се представихме добре, а и Истанбул има класа, само преди няколко дни надиграха категорично Фенербахче. Надявам се да ги бием в Разград", добави Димитров и сподели задоволството си от играта в защита на тима си.  

"Има наченки на по-добра игра в защита, дисциплина, защото в 7-те мача, които водя, сме пуснали само един гол. Нямах вариативност, нямах кого другиго да пусна. Правя много ротации, давам шанс на всеки един", завърши Димитров.