Старши треньорът на Стяуа Букурещ Константин Гълка бе изключително доволен от успеха над Лудогорец. Той заяви, че Стяуа не е позволил на Лудогорец да диша.

„Изиграхме много комплексен и труден мач. Лудогорец не ни даде много пространства. Лудогорец е много добър отбор. Те имат страхотни футболисти. Отиваме в София за победа”, коментира Гълка.

„Преди самия мач говорихме с Кешеру и реших той да не започне титуляр. За това избрахме да играем с Кипчиу като нападател. Имахме нужда от бързина.”

„Кипчиу ще ни липсва в София. Добре, че все пак вкара гол. Голът бе отбелязан от много трудно положение. Не му се сърдя за пропуснатата дузпа. На всеки може да се случи да пропусне”, добави треньорът на Стяуа.

„Дори при 0:0 нямаше да сме много разочаровани, защото отново щяхме да отидем в София, за да победим.”

„При мен няма титуляри и резерви. Колкото повече футболисти използваме, толкова по-голям опит трупат те. Сънмартян бе впечатляващ. Използвах го отдясно, за да насища тази зона. Дано лекарят на отбора се справи с контузията на Танасе и той бъде готов за реванша.”

„Лудогорец има много добри футболисти, но ние имаме още по-добри. Не се получи нито играта на Хамза, нито на Марселиньо, защото такава е играта на Стяуа. Не даваме на съперника да диша.”

„Латовлевич игра много добре. Той сгреши, но игра много добре. Направихме крачка напред, но нищо повече. Отиваме да победим в София. Ние изиграхме добър мач. Атмосферата на стадиона бе фантастична. Заедно с тях победихме Лудогорец. Сънмартян е магически халф. Лично Виктор Пицурка ще реши дали да го повика в националния отбор”, каза още Константин Гълка.