Старши треньорът на Левски Георги Иванов даде пресконференция за словашките и българските медии преди утрешния мач в Търнава между отборите на Спартак и „сините”.

„Спартак е добър отбор, гледах ги за първи път срещу Дунайска среда. Добре са подготвени тактически и играят добър футбол. За това ни бе трудно първия мач. Радваме се че излязохме победители в първата среща. Всички които са тук, 20 футболисти за готови да играят. Утре ще преценяваме кой ще започне и кой колко ще играе в двубоя”, заяви Гонзо.

Интересът от страна на местните журналисти бе към испанския футболисти Калво и дали той ще започне като титуляр утре. „Калво щом е в групата, значи е готов да играе. Ние ще преценим дали ще играе и колко. Той от много време е при нас, има още какво да се желае от неговото състояние, не е в най-добрата си форма и кондиция. Но щом е в групата, той не прави изключение от останалите, които са тук”, добави мениджърът на Левски.

Георги Иванов бе запитан и кои от играчите на Спартак са му направили впечатление в първия мач и дали иска да има някой от тях в Левски. „Не искам да правя сравнения между двата отбора, „номер 9” Томачек и „номер 6” Прохазка са ме впечатлили, но аз гледам на Спартак като на отбор. Те са здрави физически, тактически научени да играят. За мен е важно как ще играят моите футболисти, а не тези на Спартак. Очаквам да ни подкрепят фенове, както от София, така от Словакия и близките до нея страни като Австрия и Чехия Силно се надявам да ги зарадваме след мача.”