Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо заяви, че жребият за груповата фаза на Лига Европа е добър за „сините”. Отборът воден от Ясен Петров попадна в Група C, където са още тимовете на Спортинг, Лил и Гент.

Гонзо добави на пресконференцията, която се проведе на „Георги Аспархуов”, че счита Спортинг за фаворит, но като цяло изрази мнение, че Левски има шансове да продължи.

„Добър жребий, мисля че има един явен фаворит Спортинг, другите два отбора са на нашето ниво. Имаме шансове да продължим. Сега напрежението пред нас е по-малко, предвид това, че нещата не трябва да се случват на всяка цена”, коментира Гонзо.

„Разузнаването не е проблем. Имаме четири човека, които са на разположение на Левски, ще продължим по същия начин, както разузнахме Дъндолк, Калмар и АИК”, добави спортният директор на „сините”.

„Ще бъде привлечен още един футболист, но до 31-ви има още време. Няма да се разделяме с играчи преди мачовете от груповата фаза. Ние градим отбор в момента”, каза още Георги Иванов.

„Левски ще играе на „Герена” всичките си домакински мачове. Това е нашият дом. Тук се чувстваме най-добре. Няма значение колко по-малък е като капацитет „Георги Аспарухов” от националния стадион „Васил Левски”, завърши Гонзо.