Наставникът на Левски Георги Ивано – Гонзо остана доволен от играта на своя тим, въпреки загубата от Вляреал в последния домакински мач на шампионите в турнира за Лига Европа.

Левски записа поредно поражение в надпреварата, като този път отстъпи на „жълтата подводница” с 0:2 след голове на Роси и Сена.

„Виляреал има футболисти, които вкарват гол без дори да създават положение. Така беше с първия гол, дори и във втория. Тимът ни изпълни тактическите си задължения добре, но въпреки това пак загубихме. Нормално е някои футболисти да изпитват умора. Имахме и много контузени състезатели и не успяхме да освежим тима”, коментира Георги Иванов.

„Проблемът е, че големите отбори вкарват без голове без положения. Ние искаме да влезем с топката във вратата и не можем да отбележим. Доволен съм о т представянето на всички футболисти”, каза още Гонзо.

„След днешния мач имаме проблеми с трима контузени, но ще проверяваме тяхното състояние утре. Отпаднахме за Лига Европа, но последния мач ще играем за престиж”, допълни Иванов.