Големият герой за Лудогорец Козмин Моци кипеше от емоции след победата над Стяуа и класирането за груповата фаза на Шампионската лига. Той има огромна заслуга за успеха на разградчани. 

Румънецът, който е бивш играч на Динамо Букурещ, спаси две дузпи, благодарение на които "орлите" станаха вторият роден тим, който се класира за груповата фаза на най-комерсиалния турнир. 

"Аз сега съм много щастлив, много се радвам. Виждаме какво правим днес. Играхме добре и трябваше да бием преди дузпите. Искаме да играем добре в групите. Труден мач стана, но се вижда, че ние сме добър отбор и акоиграем така, като днес, ще имаме успех занапред. За първи път играх като вратар."

"Да, аз исках да пазя, на момента се разбрахме с треньора, че и двамата го искаме. Аз искам да играем както преди, искам пак да съм си защитник, а не вратар повече."

"След първия мач в Букурещ имаше много хора, които говореха по мой адрес, но аз предпочитам да им отговоря на терена. Благодаря на феновете, че ми скандираха името. Аз искам само да играем в групите, пък който и да се падне там, все тая" , сподели Моци.