Футболистът на Левски Георги Костадинов беше изключително разочарован след отпадането на тима от Лига Европа. „Сините“ записаха равенство 1:1 на „Герена“ след 0:0 в първия двубой срещу Марибор.

„Не знам, може би анализите трябва да ги направим утре, на свежи глави. Доста боли от тази загуба, защото мисля, че надиграхме напълно Марибор“, сподели Георги Костадинов.

"Няма как да се срамуваме от този мач. Смятам, че за цял мач те създадоха едно положение и благодарение на класата на двамата си нападатели, го реализираха. Факт е, че играхме по-добре от противника и можем дамо да съжаляваме. Ние имаме добри състезатели в предни позиции, въпросът е, че късметът им изневери."

"Изиграхме един доста солиден мач, който трябва да ни е добра основа за първенството. Няма смисъл да се правят трагедии. На първо място себераздаването, помощта и дисциплината са важните. Ако продължаваме така през сезона, ни чакат добри дни.“

„Поведението на всички футболисти на терена показва какво е мнението на играчите за треньора, към ръководството, надявахме се, че ще зарадваме феновете“, завърши Георги Костадинов.