Футболното „Трио българка” снощи пя в синхрон и като цяло вдъхна надежди, че ще се запази в компактен вид за нови изяви в Европа. Отделните изпълнители в него пяха различни гласове, кой по-висок, кой малко по-нисък, но в крайна сметка резултатите ги доближиха до хармонията – две победи и едно равенство.

Фамозен гол на Неи в 20-ата секунда, после доста нерви, но в заключение добър резултат 1:1 – това е рекапитулацията от поредната поява на ЦСКА в Кипър. И един римейк на игра и статукво от преди няколко години срещу същия съперник Омония. Феновете на „червените” със сигурност ще се надяват на едно. Въпросният римейк да не се получи и в реванша и всичко да свърши нормално и победно още в редовното време в полза на „армейците”.

Литекс отново демонстрира израстването си в качествено отношение този сезон и се справи за трийсет и няколко минути с албанския Беса – 3:0. Напразни останаха страховете на ловешките шефове от съперника – отборът вече се класира.

Най-приятният сюрприз обаче поднесе Локомотив Сф. Железничарите показаха, че са опитен състав с рутиниран треньор и спечелиха с 3:1 срещу фаворизирания Оцелул. Тимът показа, че когато е концентриран и мобилизиран, има потенциал и неслучайно балансът му в Европа през последната година изключва загубата в 7 поредни срещи.

Сега не ни остава нищо друго, освен да се надяваме на успешен концерт на „Трио българка” и след две седмици.