Фенове на Стяуа са причакали звездата на румънския национален отбор и герой на Лудогорец на летището при пристигането на отбора в Атина за мача с Гърция на старта на евроквалификациите. Двата тима играят днес. 

Но вместо да тръгнат да го обиждат и псуват, те отишли при него и го помолили за снимка. Разбира се, те изразили и разочарованието си от намесите му в мача на разградчани с букурещкия колос на прага на групите на Шампионската лига, но не е имало негативни емоции. 

"Братко, ти ни уби! Е, но какво толкова, важното е, че все пак сме румънци и се радваме за теб", споделили феновете на Стяуа, докато се снимали с героя на българския шампион. 

Президентът на букурешкия гранд Валериу Аргъсеала също пътува с делегацията на националния отбор за Гърция и вместо да се прави на ударен при вида на Моци, той отиде да го поздрави и си поговори приятелски с него. 

"Защо да се опитвам да го избегна и да се правя на ударен, че не го виждам? Ние сме все пак цивилизовани хора, затова се спрях при него и си поговорихме като такива", заяви босът на "стелистите". 

Един от румънските играчи в делегацията пък прояви чувство за хумор: "Питах го само с какъв номер ще играе и му предложих да му дадем 22. Това е номерът на резервния ни вратар, ще му провърви с него", сподели бившият съотборник на Моци в Динамо Букурещ Кристиян Пулхач. 

Четирима от играчите в сегашния състав на румънския национален отбор са от Стяуа, но никой от тях не прояви неприязън към Моци, а му пожелаха успех в групите на Шампионската лига, споделяйки, че ще са за Лудогорец само заради него.