„Не очаквах такъв резултат. Нашата цел бе да не допуснем гол. Но допуснахме много глупави грешки. Невероятно. Играхме добре, вкарахме четири гола без да победим. Но имаме шанс. Отиваме там и ще се мъчим да победим“, това заяви Здравко Лазаров, след като вкара два гола за Локомотив Пловдив срещу Витес. Двубоят от Лига Европа завърши 4:4 в Ловеч.

„От мен каквото се искаше, дадох. Играхме добре в офанзивен план, в защита не толкова. Това не е за първи път. Дано до реванша да изчистим някои грешки. Юнес не направи пълна подготовка с нас. Това му беше първи мач, стара се момчето. Няма сработеност защитата, всеки мач играем с различни състезатели. Но имаме шансове да победим. Не са кой знае какъв отбор Витес. Добър отбор са, но преодолим. След попаденията направих жестове към Стоичков, след като вкарах с десния крак. Казах му, че имам много по-силен десен крак от неговия“, обясни Лазаров.

„Здрав отбор са Витес, холандски тим. И ние играхме добре. Но допуснахме детински грешки. Имаме такива опитни футболисти и Данчо, вратарят, и той 35 години вратар... но случват се такива неща. Липсата на концентрация, и времето беше топло, но не можем да се оправдаваме. Радвам се, че не загубихме“, допълни Електричката.