Наставникът на Литекс Ферарио Спасов е с една въпросителната относно състава за днешния мач-реванш от първия кръг на турнира за Купата на УЕФА срещу Хамбургер.

Тя отново е свързана с левия полузащитник, като дилемата пред мустакатия специалист е Станислав Манолев или Карлос Томе. С по-големи шансове да започне мача е бразилецът, а останалите десет са ясни.

Тодор Тодоров на вратата, в защита – капитанът на отбора Робърт Попов, Пламен Николов Алехандро Сичеро и Михаил Венков. В халфовата линия – Уелингтом, Фабиен Бударен и Сандриньо. Напред – Ивелин Попов и Бето Да Силва.

Треньорът на Хамбургер Хууб Стевенс няма да може да разчита на голмайстора от първия двубой Ромео Кастелен, който е контузен, и на Венсан Компани, също с травма.

Според „Kicker”, капитанът на Хамбургер Рафаел Ван дер Ваарт и нападателят Паоло Гереро, които имаха оплаквания през седмицата, са напълно възстановени и ще започнат като титуляри в този двубой.

Ето как немското издание вижда състава на тима от пристанищния град – на врата Рост; в защита Демел, Матайсен, Райнхарт и Ятуба; в халфовата линия – Олич, Яролим, Йонг и Троховски; напред – Ван Дер Ваарт и Паоло Гереро.