Старши треньорът на Лацио Едоардо Рея заяви, че е много разочароващо и горчиво, че отборът отпада от турнира Лига Европа, след като бе отстранен от Лудогорец.

„Да дойдеш тук, да вкараш три гола и да си тръгнеш победен е много горчиво”, коментира треньорът на Лацио.

„Заслужавахме нещо повече. Мачът вървеше много добре за нас. Поведохме с 2:0. Отборът показа добра физическа подготовка. Пресирахме през по-голямата част от мача, а футболистите бяха свежи и в края на мача”, добави Рея.

„При 2:0 бях убеден, че ще се класираме. При 3:2 също бях сигурен, че ще продължим напред, защото до края на мача оставаха 10 минути”, продължи наставникът на „римските орли”.

„Допуснахме някои грешки. Мачът го направихме ние. Те играха добре по крилата. Дублирахме бековете и те успяваха да стигнат само до няколко центрирания. В никакъв случай не загубихме концентрация, след като поведохме с 2:0”, каза още Еди Рея.

„Не мисля, че имаше подценяване на ситуацията от страна на моите футболисти, след като поведохме с 2:0. Аз мисля, че и в двата мача нямахме късмет. В първия мач Владислав Стоянов спаси всичко, което можеше. В този мач Лудогорец вкара от три положения, които имаше. Ние определено нямахме късмет“, допълни Рея.