Двама футболисти на ПСВ Айндховен посетиха базата на Лудогорец в Холандия преди днешния сблъсък в Лига Европа между двата тима. Очаквано единият бе българският национал Станислав Манолев, който се видя със своите приятели от Лудогорец, част, от които са и негови съотборници в националния отбор. Манолев прекара доста време в лоби бара на хотел „Холидей Инн“, в който е отседнал българският шампион.

Малко по-изненадващ бе вторият гост на Лудогорец. С луксозно бяло Порше се появи 9-а на ПСВ Тим Матавж. Голаджията се видя със своя сънародник Роман Безяк, който също носи номер 9 в състава на Лудогорец. Матавж и Безяк играят заедно в националния тим на Словения, като почти сигурно двамата ще бъдат титуляри в днешния двубой на „Филипс стейдиъм“. На практика Матавж и Безяк вече са конкуренти в националния тим на Словения, въпреки че футболистът на ПСВ има много сериозна преднина пред нападателя на Лудогорец.

Двама от ПСВ на гости на Лудогорец в Холандия

източник: Gong.bg, Веско Вълчев

Друг футболист на българския шампион пък се радва на сериозен интерес от страна на местните медии. Вържил Мисиджан направи солидна фотосесия заедно с брат си за местно списание. Освен това, и Мисиджан очакваше среща със свой близък приятел, който играе за ПСВ. 19-годишният Юрген Локадия и Мисиджан са юноши на Вилем II и са играли дълго време заедно. Очаква се двамата да се засекат в минутите преди самия мач.