Специална пресконференция в хотел Кемпински Зографски за кипърските журналисти дадоха от щаба на Омония. На нея присъстваха и част от българските колеги, за които бе осигурен преводач.

Треньорът на Омония Драгомир Окука заяви, че иска да играе като равен с равен с ЦСКА, за да може отборът му да излезе победител от тази среща

„Играем срещу много добър тим и ще с радвам да ги елиминираме, защото те имат огромна история в Европейските турнири. Важни ще са първите минути на мача. Искам обаче двубоя да е в рамките на 90-те минути. Ние сме дошли да играем футбол, защото никой не може да победи ЦСКА без игра. Надявам се да отбележим така важен за нас гол”

„Аз казах още преди първия мач, че съперникът е много силен. Ако играем на ниво и имаме късмет, а късметът идва, когато играем добре, съм сигурен, че ще ги отстраним”.

За мен обаче няма да е толкова фатално, ако отпаднем. Защото както ви казах ЦСКА е име в Европа и за тях ще е по-голяма трагедия, ако ги елиминираме. Имаме проблеми само с Торао, който е със счупен нос, но имам още 3 възможности да избирам за заместник на неговия пост”, допълни специалистът.