Помощник-треньорът на Локомотив София Данило Дончич сподели своите впечатления и очаквания преди заминаването на столичните „железничари” за двубоя срещу Борац Чачак, който е в четвъртък от 18.15 часа.

„Иво Иванов вчера тренира нормално, така че се надяваме да играе. За Богданович чакаме жълтата му карта да пристигне, той ще пътува с нас. Ако я получим 24 часа преди мача може да играе”, обясни Дончич.

Специалистът потвърди информацията, че Борац ще смени треньора си, тъй като досегашният наставник на тима Милован Райевац е получил покана за селекционер на Иран. Новият наставник на тима ще се казва Ненад Милованович. Райевац ще води утре Борац за последно, а след това поема Иран. Негов помощник в този национален тим пък ще е Нешко Милованович, който преди време игра в България.

„Познаваме добре съперника, и позапознахме футболистите си. Техният капитан е на проби в Русия и няма да играе, надяваме се това да помогне”.

„Няма опасност да ги подценим. Те са добър отбор, надявам се че ще сме готови за мача”.

„Мислим, че сме по-добър отбор, но това трябва да се покаже на терена. Тук няма лоши отбори, надявам се още в първия мач да направим предимство”.

„Борац е неудобен отбор, трудно вкарват голове, но и трудно допускат. Първият мач е много важен, ако направим преднина в София ще е по-спокойно. Трябва да играем нашата игра, те имат много бързи футболисти и разчитат на контраатаки, така че трябва да внимаваме”, допълни Дончич.