Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви след класическата победа на Лудогорец над Динамо Загреб с 3:0, че еуфорията обзела тима е голяма и допълни, че се надява следващият шампионатен противник на „орлите“ - Пирин Гоце Делчев, да не приземи тима.

„В момента сме в еуфория и ще ни трябват няколко дни. Дано Пирин ГД да не ни приземи. Ако някой е виждал в мачовете ни със Слован, Партизан и ПСВ нещо временно, сега и аз се убедих, че играем добре и красиво. На хартия Динамо струва много повече от нас. Имат звезди, Лука Модрич, но ние имаме Владо Стоянов, Мишо Александров, Шоко, така че нашите момчета ще си вдигнат цената. Цената на Лудогорец върви на горе. Не съм очаквал, че ще надиграем така Динамо, но ние се нуждаехме от време, за да разгърнем потенциала си“, започна босът на разградчани.

„На всеки, който дойде да ни подкрепи, благодаря. От друга страна, съм доволен, че не ги разочаровахме. И разговарях с някои от тях, които ми казаха, че не са усетили студа от това, което се случи. Дано да има повече хора в следващите мачове“, каза още Домусчиев.

„Дано догодина да има повече отбори, които да са евробойци. Дано да спомогнем и за коефициента“, сподели босът.

„Няма за какво да съм в обтегнати отношения с Ивайло Петев. Днес само се поздравихме. Чувствам удовлетворение. Това ни дава мотивация да продължаваме да се развиваме“, завърши Домусчиев.