Малко над 18 хиляди пакета за мачовете от Шампионската лига продаде отборът на Лудогорец за 3 часа след пускането на билетите в продажба. Става въпрос за пакетни пропуски за двубоите с Реал, Базел и Ливърпул.

Първоначално за броени минути се изчерпаха билетите за секторите А и В. В Сектор А са най-скъпите билети, а Сектор В е с намален капацитет заради наказанието от УЕФА и предварителните заявки за фенове с членски карти и организираните фенклубове на Лудогорец, които имаха предимство още преди пускането в продажба на билетите.

Въпреки че реално пропуските за двата най-конвертируеми сектори на стадиона са изчерпани, от време на време в онлайн системата на Ивентим се появяват единични бройки от тези сектори като това най-вече са резервирани, но неплатени навреме билети, което означава, че с повече късмет онлайн могат да бъдат закупени и такива билети.

В момента най-търсени са билетите за секторите „Лъвчета“, които свързват Сектор В с Б и Г. Естествено, най-много пропуски има за местата зад вратите на Националния стадион „Васил Левски“.

Буквално минути след официалното стартиране на продажбата в интернет сайтовете за покупка и продажба на стоки се появиха оферти за билети, засега с 3 пъти по-високи цени от официалните. Има и много обяви на хора, които търсят да си закупят единични пропуски, най-вече за мачовете с Реал и Ливърпул.