Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо коментира успеха на тима над Хофенхайм с 2:1 в среща от груповата фаза на Лига Европа. Той отчете усилията на футболистите за постигнатия успех.

"Постигнахме успеха с тактическа дисциплина, с майсторство, трудно е да се играе с такъв тим като Хофе, футболистите се раздадоха максимално, и през първата част имахме ситуации, но нямахме късмет през първата част", каза треньорът след успеха, запитан как е постигната победата над германския тим.

"Имайки предвид схемата на Хофенхайм исках да променя нашата схема, играта ни се получи. Надявам се, да продължим с добрите игри и срещу Брага, ще ни бъде трудно, но ще се опитаме да се надиграваме и там", допълни той.

„Съгласен съм, че мачът бе на ниво Шампионска лига, що се отнася до играта на двата отбора. Започнахме с 0:1 срещата. Това е наша слабост и трябва да анализираме нещата. Неприятно е. Липса на концентрация при подаването ни коства гола. Много е трудно да обръщаш резултата след отбора на Хофенхайм. В началото всички смятаха другите отбори за фаворити, но ние се опитваме да променяме статуквото в групата. Работим не само за имиджа на нашия клуб, но и за имиджа на нашия футбол“, каза още Херо.

„Четох, че едва ли не 9 играчи на Хофенхайм ще отсъстват днес. Там има една огромна ротация и почти всички футболисти имат равно игрово време. Те нямат постоянен състав. Трудно се играе срещу такъв отбор.“

„Лично се радвам от поведението на Лукоки. Мисля, че трябва да възвърне още малко самочувствието си, тъй като той дълго не е играл и има резерви в това отношение“, допълни специалистът.