„Предвид този мач, който изиграхме преди седмица, настроението ни не е приповдигнато, надявам се сега играта ни да бъде на по-добро ниво. В тези мачове все пак са важни резултатите”, заяви старши треньорът на Локомотив София Диян Петков при заминаването на отбора за Полша, където тимът ще играе първи мач срещу Шльонск.

„За мен Ловеч игра доста добре, ако играем така, дори да загубим ще съм доволен”, сподели той по повод снощния мач на Литекс с друг полски отбор – Висла Краков.

„Имаме доста кадрови проблеми. Коста Янев и Танко Дяков са наказани, Марчо (Дафчев) тренира, но е изостанал в подготовката, имаме проблеми и с Лахчев”.

„Естествено, че всякакъв резултат без загуба ни устройва. Един добър отбор, нормално е, знаете, че в Полша футболът вдигна нивото си. Добре сложени футболисти, тактически грамотен отбор. Ще ни е трудно. 6-7 хиляди им е стадионът, пълен, с доста екзалтирана публика, дано не се стреснем”.

„За мен проблемите ни с македонците дойдоха от физическото състояние, ние мислим и как да бъде подготвен отбора за първенството”.

„Дънди показа една добра дисциплина, футбол с доста дълги топки и доста раздаване на терена, максимално затрудниха полския отбор, въпреки че полският отбор е много по-стойностен от тях”.

„Ние бяхме фаворити срещу македонския отбор, сега те са фаворити, надявам се да ги изненадаме”, допълни Петков.