Дерменджиев: Единственият проблем е, че Жалгирис е в първенство, но не се плашим

Георги Дерменджиев източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев

Георги Дерменджиев източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира жребия за Шампионската лига, който противопостави разградчани на литовския лидер във втория квалификационен кръг. Специалистът сподели, че единственият проблем е, че опонентът на българския шампион играе в първенство в момента, но отсече, че това в никакъв случай не плаши „орлите“.

Литовският доминатор се изпречи на пътя на Лудогорец

„Това бе най-трудният възможен съперник сред опциите, които имаше пред нас за Шампионската лига“, каза Дерменджиев, който научи съперника на шампионите след кацането си в Австрия за подготвителния лагер на тима.

„Най-големият проблем може да дойде от това, че Жалгирис се намира в първенство. Но въпреки това ние не се плашим, имаме високи цели и тръгваме да ги преследваме“, добави спецът.

„Вече започнахме нашите проучвания. Знаем, че играят на изкуствени терени. Ще вземе цялата достъпна информация за отбора. Разбрахме, че миналата година са играли срещу Астана, където треньор е Станимир Стоилов“, допълни Дерменджиев, който напомни, че не за първи път Лудогорец тегли отбора с най-висок коефициент, като уточни, че до сега разградчани са се справяли с успех. 

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Лудогорец Георги Дерменджиев

Евроучастници