„Ние завършваме груповата фаза на Шампионска лига на един митичен стадион срещу най-добрия отбор в света Реал Мадрид. Мислим да играем така, както играхме в София и да стане един добър мач. Реал е един галактически отбор. Независимо кой ще влезе да играе, няма никакво значение. Аз също имам информация, че Карло Анчелоти ще направи някои промени, но пак повтарям – независимо кой играе в този отбор, това са супер футболисти“, заяви старши треньорът на шампиона Лудогорец Георги Дерменджиев на пресконференцията в Мадрид преди двубоя срещу Реал във вторник вечер в испанската столица.

„Мисля, че целият отбор е в една много добра форма. Ние добре сме запознати и знаем, че Кристиано трябва да прави голове. И не само това, а че с нашия мач ще се постави рекорд, ако евентуално Реал Мадрид бие, така че ние сме готови за това нещо“, каза Георги Дерменджиев преди мача от Шампионската лига.

„Естествено, че ние имаме цели, имаме и шанс. Докато не свърши мачът, нашият шанс си остава за класиране. Остават ни два мача тази година – този за Шампионска лига и за първенството. Футболистите наистина изиграха много мачове, но са в добра кондиция и се надявам утре да го покажат. Отборът се поставя двупосочно. За Шампионска лига играем добри мачове, но мотивацията във вътрешното първенство не е достатъчна и ние загубихме много леко значителен брой точки“, сподели Георги Дерменджиев.

„Аз го пожелавам Реал Мадрид да спечели купата. Ние направихме един много добър мач. Наясно съм, че мотивацията на Реал в София не беше максимална, но въпреки всичко направиха всичко възможно, за да спечелят мача. Ние също играхме на едно много високо ниво“, заяви още Дерменджиев, а попитан за бъдещия носител на Златната топка, треньорът отговори:

„И Меси, и Роналдо са изключителни таланти, най-добрите футболисти в света. Но щом съм тук, пожелавам го на Кристиано.“

Дерменджиев и Абало пристигат за пресконференцията в Мадрид

източник: Валентин Грънчаров, Gong.bg

Веско Вълчев, специален пратеник на Дарик радио в Мадрид