„Това ми е работата, да влизам и да вкарвам, или да играя титуляр и да вкарвам. В случая ЦСКА победи и това е най-важното,” коментира златната резерва на „червените” Георги Чиликов, който отбеляза победния гол в срещата с Омония (2:1). „Доказал съм, че имам място на терена и се надявам треньорът да разчита на мен.”

„Вече чувствам ЦСКА по-близо и за това ми помогна отношението на цялото ръководство и на всички футболисти към мен,” сподели бившият нападател на Левски.

„Аз за това живея – да вкарвам голове,” завърши Чиликов.

Неговият съотборник Велизар Димитров му благодари веднага след мача. „Изпитваме огромно задоволство, можем да благодарим на Чилика,” каза халфът. „Отборът върви във възходяща линия и дано продължим по този начин. При всички положения в следващия кръг ще ни трябва късмет.” Димитров успя и да се пошегува с Георги Чиликов: „Да вкара още 20-30 такива гола и ще си изкупи вината за онези, които ни е вкарал с екипа на Левски.”

Йордан Тодоров заяви, че според него ЦСКА е играл добре. „Показахме характер, всички момчета се раздадоха и победихме,” коментира той. „Всеки иска ЦСКА да напада, да играе добре, но ние сме хора, затова грешим понякога.”