Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов поздрави Лудогорец за представянето му срещу Базел в плейофа за влизане в групите на Шампионската лига. Шампионът на А група отстъпи с 2:4 на швейцарския си съперник, но по думите на Михайлов футболистите на Стойчо Стоев заслужават само похвали.

„Стана хубав мач, празник, за съжаление загубихме. Резултатът не отразява точно какво се случи на терена. Лудогорец изигра добър мач. Базел обаче много силен отбор, с много повече опит. Използва някои наши грешки, които направихме. Изпускаме гол, а в следващата атака ни вкарват“, коментира бившият национал.

„Абсолютно достойно се представиха всички играчи на Лудогорец. Апетитът идва с яденето, с опита. Това все пак е отбор на 3 години. Има съществена разлика в бюджетите.“

„Перефектна публика, благодаря й. Надявам се така да бъде и с националния отбор. Там ще се постараем в мачовете навън да вземем нужните точки.“

„Винаги правим стъпки за нов стадион, но това е държавно решение. Имах разговори и с настоящия, и с предишния премиер. Направих разговори, за да видя какво е нужно да участваме с 2 мача от груповата фаза на Евро 2020. Искам да направим стадион, който може да ни представи пред Европа. България е футболна държава и заслужава такъв стадион. Той все пак е държавен, има време да намерим пари и протекция“, завърши Михайлов.