Билетите за стадион „Българска армия”, на който ще се играе мачът реванш за влизане в груповата фаза ЦСКА – Тулуза свършиха. През вчерашният ден бяха пуснати в продажба и пропуските за нетипичният за червените фенове сектор Б, които също за часове бяха изкупени. Билети за двубоя се продават само на черно като тяхната стойност достигна до 50 лева за сектор Г който е с първоначална цена 5 лева.

Днес футболистите на ЦСКА ще бъдат събрани на лагер преди решаващия сблъсък с французите. Преди тренировката, която е от 18 часа на клубната база в Панчарево отборът ще бъде отново запознат с играта на съперника.

Тимът на Тулуза пристига в България в 13:50 часа с чартърен полет на летище София. Французите ще бъдат настанени в хотел "Хилтън", а от 18:30 часа на стадион "Българска армия" ще се проведе и тренировката им преди мача.

От 18:15 до 18:30 часа старши треньорът на Тулуза Ели Боп ще даде пресконференция в пресзалата на ст."Българска армия", а първите петнадесет минути от тренировката са открити за медиите и фенове.

По желание на гостите от Франция интервюта с представители на клуба и гостите от Тулуза няма да бъдат давани.