Футболистите на Берое направиха близо едночасова тренировка преди първия мач срещу Брьондби от втория редварителен кръг на Лига Европа. Мачът ще се излъчва от 20:00 часа в ефира на Diema Sport, както и на нашата платформа Gong Play

Всички футболисти взеха участие в заниманието. Старши треньорът Петър Хубчев няма проблеми с контузени играчи и се очаква той да повтори състава от предните два двубоя с Атлантас. 

В същото време, играчите на Брьондби направиха тонизираща тренировка на терена на стадион "Берое". Датчаните демонстрираха високо самочувствие и тренираха с настроение в Стара Загора. 

Само първите 15 минути бяха открити за журналисти, а фенове изобщо не се допускаха, въпреки че някои датски привърженици искаха да ги наблюдават.

На тренировката на Брьондби впечатление направиха Йохан Елмандер и Теему Пуки. Очаква се именно те, заедно с новия шведски нападател Магнус Ериксон да вдят атаката на отбора в утрешния мач. Датчаните очаквано впечатляват със своята физика, като единственият под "зададените стандарти" е южноафриканецът Лебоганг Пири.