Берое продължава, а Черно море започва участието си в Лига Европа днес. Старозагорци вече елиминираха един съперник в лицето на литовския Атлантас. Във втория предварителен кръг момчетата на Петър Хубчев обаче се изправят срещу доста по-стойностен съперник, какъвто е датският Брьондби.

Макар и дошли без своята звезда Даниел Агер, северняците влизат в ролята на фаворити в сблъсъка и ще искат да си тръгнат с нещо от Стара Загора. Беройци както винаги ще разчитат и на своята вярна публика, която се очаква да напълни стадиона.

Срещата от втория квалификационен кръг на Лига Европа е от 20.00 часа и ще я следим минута по минута в Gong.bg. Двубоят ще се излъчва на живо в ефира на Diema sport, Дарик радио и в платформата Gong Play.

Черно море

източник: Lap.bg, Ивайло Борисов

Черно море като носител на Купата на България получи правото да прескочи един кръг в турнира и да се включи направо от втория предварителен кръг. Насреща е тимът от Беларус Динамо Минск – коварен съперник в едно очертаващо се като равностойно съперничество. Варненци обаче не могат да се възползват напълно от своето домакинство, тъй като заради липсата на лиценз на „Тича“, посрещат Динамо в Разград.

Срещата Черно море - Динамо Минск ще следим от 20.00 ч. минута по минута в Gong.bgДвубоят ще се излъчва на живо в ефира на Diema, Дарик радио и в платформата Gong Play.