Финансовият директор на Левски Константин Баждеков изрази пред Гонг изключителната си радост след победата с 2:0 над ФК Баку, след която „сините” от София си осигуриха минимум участие в груповата фаза в турнира за Лига Европа и са на крачка от групите на Шампионската лига.

Ето какво сподели Константин Баждеков пред Гонг:

Аз съм много щастлив, радвам се че всички на стадиона изживяваха тази радост. Заслужено зарадвахме хората, възнагради се труда на футболистите и на всички в клуба.

Мисля, че собственикът Тодор Батков ще отиде в съблекалнята да поздрави играчите.

Съгласен съм, че духът на Левски се възвърна, играчите направиха всичко възможно да спечелим този мач.

Радостта от тази вечер е по-важна от парите, те ще дойдат с игра и работа, мисля, че оттук нататък каквото и да се случи Левски има доста мачове в Европа, с които да защити името на клуба.

В Левски на човек не може да му олекне, но тези моменти, в които човек изживява това щастие, компенсират всички проблеми в работата.

Аз ще съм по-доволен, ако Левски се класира в Шампионската лига. Нашият стадион отговаря на изискванията за този турнир, няма проблем органите на УЕФА да оценят стадиона ни, който ще подготвим предварително. Единствено тук ще идват по-малко хора в сравнение с „Васил Левски”.

В живота се случват неща, които парите не могат да заменят.