Футболистът на Левски Седрик Бардон сподели след поражението от Виляреал с 0;2, че според него Георги Иванов - Гонзо се справя много добре на треньорския пост. Французинът разкри също така, че възнамерява да изкара и школата, а след време може би и самият той да подхване кариера като наставник.

„Добре се представихме, за съжаление не успяхме да вкараме. Лига Европа не ни беше цел, имаме други цели и сега ще трябва да гледаме напред. Играхме срещу добър противник, има доста умора в отбора. Ние сме професионалисти, трябва да намерим сили да играем добре в неделя. Трябва да намерим начин да се възстановим за този двубой”, каза Бардон по повод предстоящия мач на „сините” срещу Сливен.

„Зе Сорес е добро момче, но той си има бъдеще другаде, дано да се представи добре там. Ще ни липсва” , добави още Бардон.

„Със сигурност в Италия ще стане хубав мач, дано да успеем да вкараме гол. Много добре се справя Гонзо, той си беше добър футболист, сега се справя също добре. Засега има г-н Гонзо и ще играя още. Ще се запиша на школата за треньорски курс и ще видим какво ще стане”, завърши французинът.