Президентът на Локомотив София Николай Гигов получи частично възмездие за грижите, които полага за тима. Той живее и във Франция и победата на отбора му там има за него по-голяма стойност. Гигов е гостувал с Локо Пд на Оксер и знае как могат да те бият с много.

Поздравленията обаче са за отбора от Надежда. И за голмайстора Антунович, когото близките наричат Цоко.

Както се казва, аплодисменти за Цоко и Локо.

За тима на Стефан Грозданов за това, че се вдигна след загубата в София и донесе първа победа на български клуб през последните години в страната на петлите. И единствен от българските отбори е с две победи тази година в УЕФА.

„Железните бригади” могат да са с най-високо вдигнати глави от българските фенове, на отборите участвали тази година в евротурнирите. Те застанаха твърдо зад отбора и Стефан Грозданов и не сгрешиха.

Треньорът и отборът си паснаха и тези, които искат смяната му, не мислят доброто на тима. Резултатите от работата на специалиста в Надежда са неоспорими. Гигов вижда това и заради тях твърдо е зад Грозданов.

Саша Антунович е душата на Локомотив. Всички го харесват. На терена в Рен вкара два гола, с които не само донесе историческата победа, но с тях получи лична отплата за това, че живее с футбола. Аплодисментите за Цоко са за и държането му с фенове, журналисти и ръководство. Много на негово място биха се надули. Той обаче стъпва здраво на земята и предпочита шегите и закачките. Има ли някой, който да каже нещо за килограмите му след вчерашния мач?

Саша много добре знае, че попаденията му са плод на работата и на останалите в червено-черно. Аплодисменти и за тях. От вратаря Голубович, направил невероятни спасявания, та до Златински, влязъл в игра четири минути преди края.

Както точно го каза техническият директор на Локомотив София Чавдар Цветков: „Момчетата защитиха името си и това на клуба.”

Сега остава по-трудното. Локомотив да се върне в българската действителност и да се бори за евроучастието си и догодина. Още в неделя, срещу друг евроучастник – Литекс, Цоко и Локо ще покажат дали аплодисментите за тях са само за победата им във Франция над Рен....