Антони Здравков бе умерен в изявите си след нулевото реми с АЕК Ларнака.

„Недостатъчно е равенството като резултат. Искахме да победим в този мач, да демонстрираме класа. В днешния мач ни липсваше шанс пред гола. АЕК ни затрудни при изнасянето на топката. Това допринесе за по-бавната ни игра. Липса на шанс е това. Това са футболисти, които са се доказали.“

"Ситуациите, които създадохме не успяхме да ги реализираме. Имаше вариант да заиграем с двама нападатели, но можеше да се окаже предвид състоянието на играчите да останем без смяна."

"Съвсем нормално е отборът да търси в последните два мача своето. Съперникът се опита да се изнесе по-високо и да забави скоростта ни. Получи се противодействието ни много добре, но впоследствие не можахме да завършим атаките."

"Бяха предупредени нашите футболисти, че при корнери те разиграват топката по земя."

„Не бих променил нищо сега, бях убеден, че това са футболистите, с които трябваше да излезем. Резултатите не липсват във вътрешното първенство, тук липсват. АЕК има голям брой чуждестранни футболисти и нещата са несъпоставими с нашето първенство. Смятах, че някой от стартовите 11 може да стигне до гола, затова не бързах със смените.“

„Остават ни два мача за удоволствие и за хората, които ще дойдат на стадиона. Отборът няма за какво да се променя“, сподели Антони Здравков.