Опитният наставник на АИК Стокхолм Алекс Милър призна, че не очаква феновете на Левски да ръкопляскат на шведите по време на мача.

„Моите футболисти и преди са играли такива мачове, така че знаят какво ги очаква. Поведението на част от нашите фенове след мача в Стокхолм не беше адеквато, но аз не очаквам да има някакъв реваншизъм. Нито отстрана на футболистите на Левски, нито от страна на феновете. Всички мои футболисти са здрави и са тук. 0:0 е добър резултат, още повече ако вкараме гол. Тогава напрежението за Левски ще стане голямо”, сподели старши треньорът на АИК.

„В първия мач играхме добре, но не си използвахме шансовете. Резултатите ни като гости не са добри, но в последно време се представяме по-добре”, отбеляза Алекс Милър, който призна, че АИК се представя по солидно в отбрана, отколкото в нападение.

„Ключът към успеха във всеки мач е противникът да бъде пресиран. Така както направихме срещу Левски в първите 30 минути на мача в Стокхолм. Такава е моята философия във футбола”, завърши опитният специалист , който девет години е работил в английския гранд Ливърпул.