Разградският участник в популярното реалити предаване на NOVA "Игри на волята" Веселин Панчев подкрепи Лудогорец срещу Етър (2:0) от трибуните на „Лудогорец арена”. Той е сред най-големите привърженици на тима и председател на фенклуба в Чикаго, където живее от 10 години, предава официалната фейсбук страница на шампионите.

Веселин е от Разград, той дори е печелил отличия с екипа на баскетболния тим на Лудогорец. От много години живее в САЩ и работи като шофьор на камион.

Роден град:  Разград

Години:  32

Зодия: Козирог

Амбициозен и работлив Веселин обича фитнеса, баскетбола, лова и ездата, въпреки че професията му е шофьор на камион в САЩ. Той е "голямо момче" и се отнася отговорно към всичко, с което се захване. Филмите, които го описват най-добре като човек са: "Смело сърце", "Титаник" и "Време разделно". Не може да живее без спортни уреди, телефон и автомобил и се самоопределя като лидер. Страхува се от загуба на близък човек.

Мото: "Добре направеното е по-добро, отколкото добре казаното".

„Игри на волята“ е най-новото екстремно предизвикателство за зрителите на NOVA – едно вълнуващo състезание, което ще изпита ума, волята и физическата устойчивост на участниците. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Днес продължаваме с азбука на @igri.na.voliata.bulgaria! 👇🏻👀👇🏻 В като Веселин! Той е българин, но работи в САЩ като международен шофьор. На 32 г., зодия Козирог, неженен. 5 неща, които Веселин споделя с нас: 🚍 Никой, който живее в България, не може да оцени красотата й така, както един емигрант! 🚛 От малък съм запален по спорта, печелил съм титли с баскетболния отбор на Лудогорец. 🚍 Ще бъда един от лидерите в “Игри на волята”! 🚛 С тази професия трудно мога да създам сериозна връзка, но вече мисля за това, както и за деца... 🚍 Ако спечеля, ще остана в България и ще създам семейство! ⚠️ Следете и страницата ни във Фейсбук (линкът от профила), където днес ще ви представим още 1 участник! : #novabg #novatv #newshow #newseason #reality #extreme #adventure #bulgarian #fabulous #nature #physical #mental #emotional #challenge #ИгриНаВолятаБългария

Публикация, споделена от ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria) на