Възможно ли Футболист №1 на България Кирил Десподов отново да облече фланелката на ЦСКА? Във футболните среди вече започна да се коментира подобна вероятност. Причината е, че нападателят не попадна в групата на Каляри за предстоящите два мача на тима. В Италия пък усилено се коментира, че Десподов ще бъде пратен под наем в тим от Б група на страната. Самият футболист пък заяви, че съществува вероятност да бъде преотстъпен, но няма да е във втора дивизия на Италия. 

Според запознати, шансът Десподов да облече фланелката на ЦСКА не е голям, но въпреки това "червените" вече "опипват почвата" около бързоногото крило. Ясно е, че единственият начин да се върне е под наем. В това отношение обаче "червените" имат сериозна конкуренция, тъй като при така стеклите се обстоятелства, няколко тима от чужбина са готови да приютят острието.

Каляри даде няколко милиона за играча и надали има намерение да го даде за постоянно на друг клуб без пари. Въпреки сложната и заплетена ситуация, ако се отвори шанс, ЦСКА е готов да се възползва.