Тази седмица се очертава изключително интересна и важна за формациите на Лудогорец. През идните 7 дни предстои да се изиграят два осминафинали за Купата на БФС в групите за юноши старша възраст и за деца, съобщава сайтът на клуба.

Освен това дублиращият отбор на разградчани ще изиграе два последователни шампионатни кръга, с които ще стартира и ще сложи край на тазседмичния футболен маратон. В останалите 6 шампионатни срещи ще се изявят останалите възрастови гарнитури на разградчани.

Програма на формациите на Лудогорец за 7-13 октомври:

7 октомври, понеделник, 16 часа, комплекс „Гнездо на орли“ - Лудогорец II – Монтана (Монтана)

Начало на шампионатната седмица ще сложи дерби среща от Втора професионална лига. Дубълът на Лудогорец предстои да посрещне вторите във временното класиране от Монтана. Мачът е част от програмата на XII кръг. Точно преди седмица младите „орли“ допуснаха първата си загуба в новия сезон от първенците Пирин (Благоевград). Преди старта на новия шампионатен кръг разградчани заемат трета позиция с точка по-малко от Монтана.

9 октомври, сряда, 11 часа, Бургас – Лудогорец III – Черноморец

Единственият мач, който момчетата от третия отбор на Лудогорец ще изиграят през тази седмица, е осминафинал в турнира за Купата на БФС. В него юношите на „орлите“ ще пътуват до Бургас, къдоето ще се изправят срещу местния противник Черноморец.

10 октомври, четвъртък, 13:30, комплекс „Гнездо на орли“ - Лудогорец U14 – Спартак (Плевен)

Децата на Лудогорец до 14 години ги очаква натоварена седмица с два турнирни мача. Първо ще излязат в поредна битка също за Купата на БФС в своята възраст. След като надделяха с 9:0 над Фратрия (Бенковски) в турнирния бараж, сега им предстои да играят осминафинали като домакини на Спартак от Плевен.

12 октомври, събота, 10 часа, Благоевград – Лудогорец U16 – Пирин (Благоевград)

След като записаха ..... при домакинството си на столичните съперници от Септември, в новата шампионатна седмица момчетата на Милен Маринов ще пътуват до Благоевград. Там в мач от X кръг в Елитното първенство ще срещнат местните млади „орлета“.

12 октомври, събота, 10 часа, Две могили -  Лудогорец U16 II – Две могили

След летящия старт на първенството в своята група, дублиращият отбор на Лудогорец до 16 години записа равенство 1:1 като домакин на тима от Исперих. В третия си шампионатен мач разградските претенденти ще гостуват в Две могили.

12 октомври, събота, 11:30 часа, Две могили -  Лудогорец U16 II – Две могили

Също в своя трети шампионатен кръг по-големите момчета отт дубъла на Лудогорец U16 ще се изправят срещу връстниците си в Две могили.

12 октомври, събота, 12 часа, Варна -  Лудогорец U15  – Спартак (Варна)

След равенството си 1:1 при домакинството си на Септември (София), в мач от настоящия X шампионатен кръг младите „орли“ ще гостуват на Спартак във Варна. Преди мача разградчани имат натрупан аванс от 23 точки на върха в таблицата.

12 октомври, събота, 14 часа, Пловдив – Лудогорец-жени – Пълдин (Пловдив)

След като миналата седмица дамите на Елена Пеева победиха с 2:1 при домакинството си на Севлиево лейдис, то сега им предстои да се изправят срещу пловдивските футболистки от Пълдин. „Орлиците“ ще пътуват до града под тепетата за срещата от VII шампионатен кръг.

13 октомври, неделя, 10 часа, комплекс „Гнездо на орли“ - Лудогорец U17 – Славия (София)

В последния ден от тази седмица първи ще играят 17-годишните „орли“ на Росен Маринов. Те ще играят на свой терен срещу столичните съперници от Славия. Преди срещата от IX кръг в Елитното първенство домакините имат натрупани 16 точки.

13 октомври, неделя, 13 часа, комплекс „Гнездо на орли“ - Лудогорец U14 – Черно море (Варна)

През уикенда отборът на Лудогорец до 14 години ще изиграе втория си шампионатен мач в рамките на четири дни. След домакинството за Купата на БФС, в неделя предстои отново да излязат на свой терен, но в програмата от V шампионатен кръг. Преди мача с Черно море (Варна), момчетата на Трифон Панев остават непобедени в своето първенство.

13 октомври, неделя, 16 часа, София – Лудогорец II – ЦСКА (София)

Дубълът на Лудогорец стартира и ще приключи тазседмичния шампионатен маратон. След домакинството на Монтана, юношите на родния шампион ще пътуват до столицата, където ще премерят сили с местния тим ЦСКА.

подкрепя българския спорт