Бившият футболист на Ботев Враца Валентин Илиев се завърна в клуба. Той влиза в щаба на новия старши треньор Антони Здравков. Врачани официално обявиха привличането на специалиста чрез публикация във Фейсбук страницата на тима.

В щаба на Антони Здравков влизат още кондиционният специалист Ивайло Младенов, Ивайло Димитров и Илиян Василев.

Валентин Илиев е син на футболната легенда на врачани Илия Вълов е роден на 11 юли 1980 г. в Кнежа. Юношата на Ботев е един от най-обичаните играчи във Враца, затова се очаква привличането му в екипа на Тони Здравков да е сериозен позитив в промените, които ръководството на клуба прави. Кариерата на Вальо след Ботев преминава в украинския Металург (Запорожие), където е трансфериран за 40 000 долара през 2002 г. От 2004 до 2008 г. е част от ЦСКА, в чийто фолклор влиза със сърцатата си игра.

После играе в руския Терек (Грозни), румънските Стяуа и Университатя (Крайова), украинския Волин (Луцк) и отново се завръща в ЦСКА. После е принуден да напусне "червените". От 2016 до 2018 г. е старши треньор на ЦСКА 1948, когото повежда от долните дивизии към Втора лига. За последно беше помощник треньор в Университатя. Има 23 мача за националния отбор, за клубните си отбори е излизал в 312 мача и е отбелязал 32 гола.