Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев коментира успеха с 1:0 на тима му над Ботев Пловдив. 

"Преди мача си говорихме с футболистите, че отборът на Ботев има много добър потенциал и представянето им до момента въобще не отговаря на качествата на футболистите. Лично аз очаквах да е едно от най-тежките гостувания, така и се получи. Определено Ботев имат добри футболисти, добър отбор. Сега с новия треньор има и положителна промяна при тях."

"Бях сигурен, че ще ни бъде трудно. Ние не показахме истинските си възможности и така позволихме на противника с лекота да ни създаде голови положения." 

"Ботев в момента са по-назад в класирането и след като поведохме рано, помислихме, че мачът е решен, както срещу Дунав Русе преди два кръга. Но мачът се играе 90 минути и трябва до последно да се борим и да искаме да победим. Не сме очаквали, че ще бъде леко, но не очаквахме и да е чак толкова тежко", заяви Генчев.

"Всеки следващ мач е най-важен. Играем и в Лига Европа и просто се стараем в българското първенство да вземем максимум точки и да се представим максимално добре." 

"Доволни сме за днешните три точки. Ако победят, Левски ще намали разликата, но ние гледаме нашия отбор да е добре, всичко да си е на мястото, няма какво да гледаме противниците."

"Трябва да сме много променени за мача с Еспаньол. Още когато изтеглиха групите, веднага си казах, че това е най-добрият отбор в групата. Имат много класен отбор, неслучайно победиха ЦСКА Москва, лично аз очаквам това да е най-трудният ни мачв Лига Европа до момента", завърши Генчев.