Медиите в Сърбия започнаха да нищят случилото се с бившия треньор на ЦСКА – Мидораг Йешич и причините за тежката катастрофа, която отне живота на сръбския специалист.

Йешич катастрофира челно в камион около 10:30 часа тази сутрин. По първоначални данни става въпрос за несъобразена скорост и заспиване зад волана.

Още по темата:

Миодраг Йешич загина в тежка катастрофа

ЦСКА почете Миодраг Йешич

Според информация на местния вестник „Курир”, шофьорът на камиона, в който се е врязал автомобилът на Йешич, е видял, че превозното средство криволичи по пътя и навлиза в насрещното платно, но въпреки опитите му, той не е успял да избегне удара.

„Предполага се, че произшествието е станало, защото Йешич е заспал зад волана на ситроена. Тъй като вероятно е карал по-бързо, е било твърде късно да спря и е влетял директно под камиона”, коментира източник на „Курир”.

„Камионът се е движил в собственото си платно. В един момент шофьорът е забелязал, че автомобила криволичи по главния път. Твърди се, че шофьорът на камиона се опитал да избегне лекия автомобил, но не е успял и ситроенът, в който е бил Йешич, директно се е блъснал в него. Колата е напълно смачкана. Тя е транспортирана за обстоен преглед”, каза още той пред изданието.