Старши-треньорът на Царско село – Никола Спасов сподели първите си впечатления след поражението на своя отбор от шампиона – Лудогорец с 0:2 като домакин.

„Самочувствието на футболистите отива в друга посока. Не ми се искаше да е по този начин, но така се получава. Не съм доволен. Нормално е. Заслужено загубихме. Може би, ако имахме малко повече късмет в дадени моменти, щяхме да покажем по-добра игра. Играхме със страх срещу Лудогорец. Мисля че горе-долу стояхме достойно на терена. Изпуснахме доста положения. Хубавото е, че ги затруднихме до някаква степен. Искаше ми се да вкараме 1 гол. Постараха се момчетата. Това са ни силите. Лудогорец е най-добрият отбор в България. С доста класни футболисти. Определено имат 2 равностойни състава. Играта и съдийските решения са тези, които влияят.

Специалистът даде яснота и за травмата на Родни Антуи.

„Получи болки в коляното, но не мисля че е много тежко. Дано да се оправи за следващия мач. Нашите мачове идват тепърва. Мисля че не стоим толкова зле и съм сигурен, че ще направим добри резултати до края на годината“, завърши той.