Треньорът на Дунав Русе в днешната среща - Цветомир Младенов, сподели впечатленията си от поражението на "драконите" и обясни защо толкова много от титуларите на отбора отсъстваха в мача на Коматево. 

"Не бих казал, че загубата е тежка. С оглед на ситуацията в нашия отбор, днес бе важно да покажем мотивация и желание за игра. Заслужено ни победиха, ние се опитахме да противодействаме с бърз преход в контраатака. На моменти се получи. Може да изтъкнем много фактори, важното е, че имаше настроение в играта. Доколкото можахме, се справихме", заяви Младенов.

"Имаме наказание на определени футболисти. Други висят с картони. Всеки бе наясно, че тази среща не променя класирането ни и решихме да запазим играчите ни за останалите срещи. Дадохме шанс на доста млади момчета, които си го заслужиха. Мисля, че днес се справиха, за което им благодаря и ги поздравявам."

"Нека да играят по-млади момчета. Това е хубаво за българския футбол. Атмосферата в клуба е вече приповдигната, надявам се. Не искам да задълбавам. Имаме си ръководство, нещата са в тях, аз отговарям за спортно-техническата част."

"Важно е да се възстановим. Чака ни тежък пък до Русе. Надявам се, каквото и да се случи, да покажем желание и мотивация. Аз съм убеден, че момчетата имат желание и съм убеден, че ще се справят. Ще задържим Дунав Русе в Първа лига, защото вярваме в тях."

"Евала за това, което правят играчите. Поздравявам ги за мъжеството, за характера. Убеден съм, че те ще запазят Дунав в Първа лига, пък после каквото стане", завърши Цветомир Младенов.