Носителят на Шампионската лига Луис Гарсия беше в България по покана на Palms Bet. Той пристигна в страната ни по повод обявяването на партньорството между българския букмейкър и LaLiga. Испанецът е посланик на Примера дивисион и бе част от поредица от събития, състояли се в продължение на два дни в София.

В понеделник Луис Гарсия посети стадион „Георги Аспарухов“ и се срещна с треньорския щаб и футболистите на ПФК Левски. На „Герена“ Лъчезар Петров, изпълнителен директор на Palms Bet, подари на Луис Гарсия една от новите мачови фланелки на отбора. Испанецът, заедно с един от най-опитните футболисти на „сините“ - Ивелин Попов, позира с нея.

Малко по-късно вечерта легендата на Ливърпул, с чиито отбор той спечели най-титулуваното клубно отличие – Шампионската лига, раздаде автографи на специално събитие в Гранд Хотел Милениум София, организирано от Palms Bet. Много почитатели на LaLiga се снимаха с Луис Гарсия и с купата на испанското футболно първенство.

Днес, Луис Гарсия бе един от двамата специални гости от LaLiga на пресконференцията, на която бе обявено двугодишното партньорство между Palms Bet и Примера дивисион.