Офанзивният полузащитник на Арда Абубакар Тунгара може да остане в Арда до края на сезона, научи „Мач Телеграф“. Въпреки офертата за него от страна на южнокорейски тим, засега от Арда не бързат да финализират трансфера. Малиецът бе включен в групата за гостуването на ЦСКА от ¼-финалите в Sesame Купа на България, като дори влезе в края на мача.

start-photo.bg
98 снимки

Трансферният прозорец в азиатската страна изтича в края на тази седмица и все още съществува възможност той да бъде трансфериран, но засега сделката е зациклила. Една от причините вероятно е желание на новия старши треньор Николай Киров качествените футболисти да бъдат запазени, за да може Арда да постигне целта си – 7-о място в efbet Лига и участие в бараж за класиране в европейските клубни турнир.

Треньорът вече изрази недоволството си от начина, по който е правена селекцията в Арда през зимната пауза. Той е бил изненадан в последния момент с привличането на бразилеца Густаво Каскардо от Берое, без да се знае в какво състояние се намира десният бек.