Черно море и Етър предложиха голов спектакъл в срещата между двата отбора, част от 28-ия кръг на efbet Лига в среща от група "А" на втората осмица. Двата тима не излъчиха победител, завършвайки 2:2.

В 27-ата минута Букаси с далечен удар изненада Иванов и откри головата сметка за тима си в този двубой. В 51-ата минута Боджадж с удар от границата на наказателното поле изравни резултата. Две минути по-късно Милчо Ангелов направи обрата пълен. В 62-ата минута Иса възстанови равенството като ударът му се оказа в мрежата и след помощта на гредата и Христо Иванов.

След равностойно начало домакините съумяха да създадат няколко атаки към вратата на Иванов, но чисти голови ситуации липсваха. Така се стигна до 27-ата минута, когато Букаси с далечен удар извън наказателното поле матира стража на Етър и изведе Морето напред в резултата.


​Гостите реагираха и в 33-ата минута Йорданов стигна до кълбото, но не съумя да стреля добре и Дичевски се прояви. Две минути по-късно отново той стреля, но топката не намери целта. Гостите опитаха интересна атака в 42-ата минута, когато Кацаров намери добре Йорданов, но той беше неутрализиран от Димов.

В началните минути на втората част Етър организира две опасни атаки към вратата на домакините, но и при двата случая гол не падна. В 48-ата минута Пехливанов излезе очи в очи с Дичевски, опита да го прехвърли, но вратарят показа гласа. В следващата атака Иса опита да се разпише, но Купенов изчисти кълбото пред голлинията на Иванов.

В 51-ата минута Боджадж се разписа с удар от границата на наказателното поле. Две минути по-късно Милчо Ангелов направи обрата пълен, след като беше оставен непокрит в наказателното поле на домакините и матира Дичевски.


Черно море възстанови равенството с гол на Иса в 62-ата минута, който си поднесе подаръж за рождения си ден и с помощта на гредата матира Иванов.



До края на двубоя и двата тима имаха възможности да спечелят трите точки, но Тонислав Йорданов пропусна за гостите като беше отказан от Дичевски, а домакините пробваха чрез Иса, но гол така и не падна. Така Черно море продължава да е на първото място с актив от 44 точки. Етър се изравни по точки с Царско село, като и двата отбора имат по 28, но тимът от столицата е с мач по-малко.

Черно море - Етър 2:2
голмайстор: 1:0 Букаси (27), 1:1 Боджадж (51), 1:2 Милчо Ангелов (53), 2:2 Иса (62)

Ето и съставите на двата отбора:


Черно море: Дичевски, Димов, Хантакиас, Попов, Панов, Андраде, Букаси, Кардосо, Илиев, Курьор, Иса

Етър: Иванов, Илиев, Скерлев, Пехливанов, Купенов, Огнянов, Кацаров, Колев, Боджадж, Ангелов, Йорданов

съдия: Волен Чинков