Треньорът на Славия Златомир Загорчич постави много въпросителни след загубата на тима му от Локомотив Пловдив с 0:2.

Антон Узунов
84 снимки

„Имаме много проблеми вътре в клуба с контузени и липсващи футболисти. Опитахме се да направим каквото можем в днешния мач, но не успяхме. За съжаление паднахме с 0:2. За мен лично, в Славия сега трябва да се направи една голяма промяна. Трябва да говорим с ръководството, за да видим какво ще е най-доброто решение за клуба, за да започнем да печелим мачове“, заяви Загорчич.

„Ще се разбере тези дни какво ще се направи. Притеснително е, че от три мач спечелихме една точка. От това, което съм казвал, очаквах много повече. Просто не се получи. Трябва да помислим какво да правим. По крилата се справихме по начин, по който можехме. Имахме проблеми и се стигна до загубата. Бековете изиграха добър мач. Томбак игра след една година без мач 90 минути и съм доволен. Попадийн не бе на своята позиция. Какво да искам от тях? Имахме много желание, но не се получи“, добави още той.

„Няма да си отиде Калоян Кръстев. Имаме голяма липса на футболисти. Както и психологическа, защото не си спечелил в три мача. Надявам се в Европа да играят за българския футбол и за тях самите. Не, няма да подавам оставка, а ще си поговорим какво ще става занапред. Много е трудно сега. Вижда се, че липсва нещо. Знае се кой е виновен, когато няма резултати. Не можем да разчитаме за шестицата. В това състояние, в което сме в момента, няма как да разчитаме на такова класиране“, каза Загорчич.