Ботев Пловдив обяви, че на 11 декември ще се състои среща между ръководството на клуба и видни пловдивски общественици. Тя ще бъде на стадион "Христо Ботев", а Антон Зигнаревич ще направи равносметка за календарната 2023 година. Също така ще се обсъдят бъдещите стъпки за развитието на "жълто-черните".

Ето какво написаха от клуба:

"Уважаеми Ботевисти,

На 11.12.2023 година в Президентския скайбокс на стадион "Христо Ботев" ще се състои празничен коктейл под наслов "ПФК Ботев Пловдив и Приятели".

В навечерието на Коледа и в присъствието на видни пловдивски общественици, благодетелят на любимия ни клуб - г-н Антон Зингаревич, ще направи равносметка за изминалата календарна година, на която ще очертае и плановете на клуба за неговото бъдещо развитие.

Напълно осъзнавайки мащаба и значимостта на институцията Ботев - както за град Пловдив, така и за цялата страна, ръководството на клуба, в непринуден и приятелски разговор със съмишленици, ще обсъди следващите стъпки, които да изведат "жълто-черния" гранд на едно по-високо ниво, продължавайки с достойнство неговата горда и величава история.

Убедени сме, че добрите дни пред Ботев тепърва предстоят, а когато сме заедно, нищо няма да може да ни спре!

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев".