Словесната война между родния мениджър Николай Жейнов и изпълнителния директор на Левски - Павел Колев, няма край. Жейнов отново коментира кореспонденцията си с шефа на "сините" и призна, че няма проблем с Колев, който обаче става докачлив, когато му се зададе неудобен въпрос. 


Целия спор между Николай Жейнов и Павел Колев можете да проследите тук:

Павел Колев изригна заради хора със стил "не знам как е, но не е така"
Жейнов отговори остро на Колев: На свободния пазар съм, а ти - на заплата
Колев отговори на Жейнов: Не виждам нищо срамно да си на заплата


"Футболните хора са много докачливи, когато някой ги попита професионално и се зададат неудобни въпроси. Аз нямам проблем с Павел Колев, просто изразих едно мнение, че е неправилно да се намаляват заплатите едностранно, защото се рискува да се отворят нови дела. Явно той реши, че става дума за Левски и написа един пост във Фейсбук, аз му отговорих и така тръгна всичко“, каза Жейнов пред БНТ.

"По отношение на намаляването на заплатите всеки един футболист отговаря сам за себе си. Всеки си има личен договор и си е направил някакъв разчет на парите. Ако 80-90% от играчите са си намалили заплатите, а другите 10% представете си какъв коронавирус са. Но не трябва да се дава възможност да се образуват нови дела за клуба, ако някой реши, че не желае. В България често първо казваме неща, за да се харесат на феновете и след това се обръщат работите“, допълни Жейнов.