Наставникът на Ботев Враца - Антони Здравков, сподели впечатленията си от победата с 1:0 над Монтана, с която врачани най-накрая завършиха ужасната серия от осем последователни поражения. 

"Емоциите са положителни. Тази победа е изключително важна. Видя се, че последните два мача, включително и днес, се играеше с напрежение. Нямаше го това спокойствие отпреди това. Вижда се тази припряност, но нормално - когато не си спечелил точките, това тежи. 

"Ние играехме добре с трима отзад. Просто днес решихме да излезем с четирима отзад и с отворени крила, за да направим числен превес в средата. Оправда се поемането на този малък риск."

"Просто трябва всеки играч да е убеден в качествата си и да играе със спокойствие и увереност. Никога не гледам назад. Това го казвам и на футболистите - винаги трябва да мислят за днес и за утре, вчера е история." 

"Всяка точица е нужна на отбори като нашия. Това са златни точки. Днешната победа ще ни даде увереност за следващите мачове, смятам, че физически няма да имаме проблем", завърши Здравков.