Наставникът на Ботев Враца Антони Здравков не остана никак доволен от представянето на своя тим в мача срещу Арда Кърджали от 5-тия кръг на efbet Лига, завършил при резултат 0:0. Въпреки че врачани играха над 40 минути с човек повече те така и не успяха да наложат своето игрово предимство и Здравков остана особено недоволен от хаотичната игра на своя тим. 

11 снимки

„През първото полувреме не седяхме добре на терена, имахме колебания в много фази на терена. Аз оценявам точката като необходима, но грозна. През втората част играхме напълно хаотично, опитвахме се да действаме индивидуално и не се получаваше. Заиграхме, както искахме, едва може би в последните 10-15 минути“, започна специалистът.

„Ние играем срещу всеки един отбор за победа. Мисля, че не може да делим отборите на две черги. Разбира се, трябва да вложим необходимата мисъл в играта ни, но идеята винаги е била такава“.

Все пак обаче не бива да забравяме какъв отбор сме и да се мислим за някакъв фаворит. С такова мислене не ни чака нищо добро“, завърши Здравков.