Треньорът на Ботев Враца Антони Здравков беше видимо доволен от категоричния успех на неговия тим с 3:1 при гостуването на Дунав Русе в мач от предпоследния кръг на Група Б от плейофите. 

Специалистът подчерта, че е останал доволен от поредното солидно представяне на тима си в последните седмици и добави, че няма никакви предпочитания кой ще е съперник на тима му в плейофите за оцеляване в efbet Лига. 

„Смятам, че изиграхме един добър мач. През целия мач контролирахме събитията и не успяхме да вкараме още попадения. Допуснахме нелепа грешка, с която допуснахме Дунав да отбележи, но в крайна сметка заслужихме трите точки. Ранните голове бяха много важни, играта тръгва по съвсем различен начин“, започна наставникът на „врачани“.

„Много хора обявяват тези мачове за незначителни, но това не е вярно, те имат сериозна стойност. Смятам, че отборът стой добре, независимо от загубите срещу Царско и Ботев Пд. Нямам предпочитания измежду Етър и Царско село, който иска да си избира съперниците, значи не е за тук“, завърши Здравков.