Наставникът на Царско село Антони Здравков призна след поражението с 0:1 от Черно море, че отборът се разделя с трима свои футболисти – Стефан Христов, Антонио Георгиев и Джони Пласид. Стражът от Хаити пък е във Франция, където ще подпише договор с местен отбор.

„Определено има причина заради загубата и експерименталния състав. Играчите ми играха добре и не допуснаха много ситуации пред вратата ни. Доста хора не играха днес, а причините са обективни. Искахме да видим хората, които са играли по-малко и тези, които им изтичат договорите. Като цяло, сме се разделили с двама души – Антонио Георгиев и Стефан Христов. Джони Пласид е във Франция, за да подпише договор. Двама от младите започнаха титуляри и имат потенциал да се развиват с другите момчета, които са по-опитни”.

„Имаме футболисти, които са наказани и контузени плюс двама души, които чакат трансфер и нямаше как да ги рискуваме днес. Имаме разговори с други клубове за играчи и се надявам до 1-и юни да сме окомплектовани на 80%”, каза Здравков.

„Откакто съм дошъл тук, отборът играе добре. Искаме да продължим така”, каза Здравков.