Наставникът на Царско село Антони Здравков сподели първите си впечатления след поражението с 0:2 от Локомотив Пловдив в мач от 23-ия кръг на efbet Лига.

"Отборът не можа да се противопостави на добрите играчи на Локомотив в средата. Изтеглянето на Митко Илиев в халфовата линия...Оттам дойдоха проблемите в нашия отбор", започна анализа си той.

"Не сме променяли нищо като тактика и игра. Трябва да се подобри мисълта, дисциплината, да не се влиза в рискови ситауции, в които е предопределено, че губиш. От прекалено желание е. Трябва да са по-разумни. Да се слушат, когато си подсказват. Тези неща трябва да се коригират. За друго няма да има проблем", продължи Здравков.

"Не можахме да се ориентираме кой къде да застане. Митко получи голяма свобода. Това създава главоболия и проблеми", допълни специалистът.

За паузата преди следващия мач:

"Добре е. Тези 7-8 дни до мача ще имаме време да анализираме и да покажем на момчетата това, което не ни хареса. Ще е добре за нашия отбор."


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.